c

Magatartási Kódex

Arra törekszünk, hogy értékeinkkel összhangban, kiemelkedően etikus módon működjön vállalatunk. Ennek eléréséhez ad iránymutatást a Skanska Magatartási Kódexe és Beszállítói Magatartási Kódexe.

Magatartási Kódexünk a Skanska értékein alapul, melyek nem csak egyszerű szavak – minden nap értékeink szerint igyekszünk élni. Értékeink arra köteleznek, hogy üzletünket felelősségteljes és fenntartható módon vezessük, így ügyfeleink számára megbízható partnerek lehessünk. A Skanska Magatartási Kódexe az egyik legfontosabb dolog értékeink megvalósításához.

2016. szeptember 1-én adtuk ki Magatartási Kódexünket (PDF), amelyet Beszállítói Magatartási Kódexünk (PDF) egészít ki.

A Skanska Magatartási Kódexe web applikáció formájában is elérhető – kérjük, látogasson el a következő oldalra: www.skanska.com/codeofconduct.

Egyértelmű útmutatás

A Skanska Magatartási Kódexe három részre tagolódik, hogy átlátható útmutatást adjon munkatársainknak:

  • Elkötelezettségünk a munkahelyünk iránt
    A Skanska vagyonának felelősségteljes gondozásáról és a tisztességes, egészséges és biztonságos munkahely létrehozásáról szól, ahol mindannyian fejleszthetjük szakmai tudásunkat és egyéniségünket, és ahol otthon érezhetjük magunkat.
  • Elkötelezettségünk a piacon
    Az üzleti kapcsolatok a tiszteleten és a kölcsönös előnyökön alapulnak. Ez az oka annak, hogy folyamatosan ügyfeleink, beszállítóink, partnereink és más érintettek szükségleteinek megértésére törekszünk, feddhetetlen módon viselkedünk, és felelős, tisztességes módon cselekszünk. Ezért igyekszünk a tőlünk telhető legjobb minőségben, határidőben és a megszabott pénzügyi kereteken belül szolgáltassunk, és hogy az elvártnál jobb eredményeket érjünk el.
  • Elkötelezettségünk a társadalom iránt
    A társadalom szerves részét képezzük, ezért igyekszünk minimalizálni a környezetre tett hatásunkat, támogatni az igazságos versenyt, valamint javítani azokat a közösségeket, amelyekben élünk és dolgozunk.
Last updated: 11/21/2017