c

A Skanska-ról röviden

A Skanska a világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalata, jelentős tapasztalattal az építés, kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés, lakóingatlan- és infrastruktúra-fejlesztés területén.

Az egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalatként, a Skanska fő tevékenységeit a projekt menedzsment, a bérbeadás és az ingatlanüzemeltetés alkotják. Magyarországon mintegy 216.000 m2 kereskedelmi célú ingatlant fejlesztettünk eddig, és jelenleg további 14.000 m2 fejlesztés alatt áll.

Budapesten eddig hét irodakomplexumot fejlesztettünk, a város különböző kerületeiben, és nemrég adtuk át a Mill Park irodaházat, a nyolcadik projektünket.

A Skanska építőipari üzletága 2015-ben csatlakozott a már meglévő ingatlanfejlesztési üzletághoz Magyarországon.

Jelenleg 57 szakértőből álló csapatunk vezeti és támogatja a Skanska üzleti tevékenységét Magyarországon.

Az általunk fejlesztett ingatlanok sikerének titka a Skanska több évtizedes, a vállalat 1887-es alapítása óta szerzett szaktudása. A projektjeink valamennyi fázisában az ügyfeleinkkel tartott szoros kapcsolat biztosítja, hogy mindig a legtesthezállóbb megoldásokat kínálhassuk a számukra.

A Skanska az egyetlen ISO 14001-el minősített fejlesztő a magyar piacon.

A svéd Skanska a világ egyik vezető ingatlanfejlesztője. A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. a Skanska Commercial Development Europe csoport tagja, mely a Közép-kelet-európai régióban valósít meg kereskedelmi célú és logisztikai ingatlanfejlesztéseket valósít meg (Magyarország, Csehország, Lengyelország és Románia).

Last updated: 11/21/2017