Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Szolgáltatásaink

Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalataként tevékenységünk fő területeit a projekt menedzsment, bérbeadás és ingatlanüzemeltetés alkotja.

A Budapesten napjainkig átadott öt irodaház és két kereskedelmi park mellett további irodaház fejlesztéseket kezdtünk el és hosszútávú terveink között is számos új, „A” kategóriás irodai négyzeméter kivitelezése szerepel.

A Skanska Property Hungary folyamatosan keresi a befektetési lehetőségeket Budapesten és környékén, hogy bérlőinek a legmegfelelőbb helyen kínálhassa a piacon egyedülálló minőségű irodákat.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy tevékenységünk valamennyi területén óvjuk a környezetet. Projektjeinknél kiemelt szerepet kap az energiahatékonyság és a CO2-kibocsátás csökkentése. Törekszünk arra, hogy az általunk fejlesztett új irodaépületek a vonatkozó rendeletekben előírthoz képest 20-25%-kal kevesebb energiát használjanak fel.

A Magyarországon 25 éves múltra visszatekintő szakmai tapasztalatból és tudásból, valamint a több mint 125 éves nemzetközi hátterünkből származó minőségi előnyök kiemelik a Skanska projekteket a versenytársak fejlesztései közül. Fő szándékunk, hogy partnereink számára Magyarországon is a legkézenfekvőbb döntés legyen a Skanskát választani.