Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Értékeink

Céljaink eléréséhez meghatároztuk legfontosabb értékeinket.

Minden értéket egy-egy egyenlően fontos és egyedülálló boltív illusztrál. A boltívek és a fölötte elhelyezkedő vonal azt az értékrendi alapot szombolizálja, ami szerint cselekszünk. Kifejezi, hogy kik vagyunk, hogy hogyan viselkedünk és, hogy miben hiszünk.

 

Az élet védelme

Védelmezzük az emberek életét és a környeze­tet. Dolgozzunk biztonságosan, vagy sehogyan. Soha ne menjünk el szó nélkül a nem biztonságos tevékenységek mellett. Fontos számunkra az egészség és a jólét. Támogatjuk a környezetbarát megoldásokat és környezetbarát módon működünk. Felelősek vagyunk a jövő generációkért.

Etikus és átlátható tevékenység

Üzletvitelünket magas szintű feddhetetlenség és átláthatóság jellemzi. A Magatartási Kódex alapján élünk, és soha nem fogadjuk el a könynyebb utat. Olyan munkahelyi légkört tartunk fenn, ahol mindenki elmondhatja, amit gondol.

Együtt jobbnak lenni

Mindig, mindenben a jobbra törekszünk. Tanuló szervezet vagyunk, és szívesen megosztjuk szakértelmünket másokkal is. Büszkék vagyunk a minőségre és az innovációra. Együtt építjük a Skanska-

csapatot ügyfeleinkkel, partnereinkkel és közösségeinkkel. A legjobb megoldások érdekében aktívan támogatjuk a sokszínűséget. Befogadó vállalati kultúrát tartunk fenn, ahol nyitottak és tisztességesek vagyunk, bízunk egymásban és tiszteljük egymást.

Elköteleződés a partnerek iránt

Segítünk ügyfeleinknek, hogy sikerre vigyék vállalkozásukat. Arra törekszünk, hogy megértsük szükségleteiket, valamint az ő ügyfeleik szükségleteit. Azért vagyunk, hogy közelebb vigyük ügyfeleinket álmaik megvalósításához.