Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Működésünk

A Skanska Csoport fő üzleti tevékenységei az építés, kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés, lakóingatlan-fejlesztés és infrastruktúra-fejlesztés.

Commercial Development (kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés) üzletágunk Skandináviában, illetve Közép-Európában Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban van jelen, ahol eddig összesen több mint egymillió négyzetméter területű kereskedelmi ingatlanfejlesztést valósítottunk meg.

Nemzetközi szakértő ingatlanfejlesztő hálózatunk, a Skanska stabil pénzügyi hátterével biztosítja, hogy az ügyfeleink igényeit leginkább kielégítő megoldásokat kínáljuk minden piaci szegmensben.

Az ingatlanfejlesztési folyamat minden lépése során szoros együttműködést ápolunk ügyfeleinkkel, hogy olyan épületeket adjunk át számukra, amelyek fenntarthatóak és jövedelmezőek az építés, a működés és az üzemeltetés során.

Minden esetben alaposan átgondoljuk, hogyan használhatunk a tervezés és az építkezés során környezetbarát, újrafelhasználható és újrahasznosítható anyagokat, illetve hogyan tudjuk a kivitelezés során a leghatékonyabban csökkenteni a hulladékképződést.