Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Karrier

Változatosság, sokféleség, egyenlő esélyek: a Skanska legfontosabb munkáltatói értékei.

Magyarország piacvezető zöld ingatlanfejlesztőjének munkatársaiként feladatkörünk kihívásokkal teli és változatos. Mind szakmai, mind személyes fejlődésünk lehetősége folyamatosan biztosított, hiszen cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos, személyre szabott képzésre.

A Skanska munkahelyi gyakorlatának meghatározó értékei a kölcsönös tisztelet, a nyíltság és az őszinteség. Magasan képzett kollégáink csapatban gondolkodnak, és szorosan együttműködve dolgoznak a Skanska globális és lokális célkitűzéseiért.

 

Ha gyakornokként vagy főállásban szeretne csatlakozni csapatunkhoz, vagy esetleg külföldi kihívásokra vágyik, látogasson el a Skanska Group angol nyelvű Karrier oldalaira.

 

Figyelem! A Skanska nevében sajnos sok hamis álláshirdetés jelenik meg mind magyar, mind külföldi weboldalakon. Mivel a Skanska soha nem kér semmiféle anyagi hozzájárulást vagy banki információt a kiválasztási folyamatnál, ilyen jellegű kérésnél biztos lehet abban, hogy nem valós hirdetésről van szó. A pályázati folyamat elkezdése előtt minden esetben bizonyosodjon meg arról, hogy az adott ország valóban nyílt keresést indított az Ön által megpályázni kívánt pozícióra.