Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Munkavédelmi hét 2017

A munkavédelmi hét a világ legszéleskörűbb cégszintű munkabiztonsági kezdeményezése, egy olyan éves rendszerességgel megrendezett globális Skanska esemény, ahol a biztonság témakörét állítjuk középpontba. A 2005-ben útjára indított kezdeményezés abban nyújt segítséget, hogy erőfeszítéseinket megsokszorozva megszüntethessük a munkahelyi baleseteket.

A biztonságos munkavégzés nem csak a rendezvény hét napjain fontos. A Skanskánál minden nap minden percében fokozottan szem előtt tartjuk a munkabiztonságot. Olyan munkahelyi környezetet szeretnénk kialakítani, ahol mindenki átérzi ezt a felelősséget, és ahol együtt tehetünk közös célunkért, a balesetmentességért. Idén is megrendezésre kerül a Munkavédelmi hét, 2017-ben Május 8-14. között, mely a Plan-Do-Check-Act elnevezést kapta és a munkavédelmen kívül az egészséges életmódra is fel szeretné hívni a figyelmet.

Programunk:

Hétfő: Megnyitó ünnepség, Egészséges életmód és étkezés tréning, Hő-stressz elleni védekezés

Kedd: Bemer biorezonancia készülék bemutató, Magasban való munkavégzés veszélyei/testheveder helyes használata, Kisgépek, elektromos kéziszerszámok  biztonságos használata 

Szerda: Részegszemüveg, alkohol befolyásoltság szimuláció az építkezésen

Csütörtök: Vészhelyzeti készültség szimuláció, Yoga órák

Péntek: Orvosi szűrővizsgálatok, Egészséges életmód és étkezés tréning, Újraélesztő készülék használati oktatás

 

A Skanska globális biztonsági kezdeményezéseiről itt olvashat: http://www.skanska.com/Safetyweek