Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Sajtóközlemény
2010.10.14. 0:00 CET

A Skanska támogatja a vörösiszap katasztrófa károsultjait

10 000 eurós adományt juttatnak el a Magyar Kármentő Alaphoz

10 000 euró értékű támogatást juttat el a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. a Magyar Kármentő Alaphoz, hogy ilyen módon nyújthasson segítséget a vörösiszap katasztrófa károsultjainak.

Mint magyarországi beruházó, a Skanska támogatni kívánja a katasztrófa érintettjeit. Az embertársainkkal és a környezetünkkel való törődés alapvető fontosságú a Skanska értékrendszerében.

- Mélységesen megrendített bennünket a katasztrófa. Természetes, hogy támogatjuk az érintetteket ebben a tragikus helyzetben - mondta Andreas Lindelöf, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója. – Meggyőződésünk, hogy a hatóságok minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy minimalizálják a károkat és a súlyos környezeti következményeket. Reméljük, hogy felajánlásunk is hozzájárulhat ehhez.

A Skanska magyarországi leányvállalata a Skanska Commercial Development Europe csoporthoz tartozik, amely a csoport 14 üzleti egységének egyike. A cég ingatlan projektek, irodaépületek fejlesztésével foglalkozik. Magyarországon tevékenysége Budapestre koncentrálódik.

A Skanska cégcsoport hosszú ideje elkötelezett támogatója a bajba jutott embereknek: pénzadománnyal segítettek 2001. szeptember 11-i new yorki terrortámadás, a Csehországot ért áradások, és a Haitin történt földrengés alkalmával is.

Kapcsolat