Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Sajtóközlemény
2011.12.09. 15:45 CET

Óvodások a Green House építkezésen

A Skanska Property Hungary izgalmas fél napos bejárást szervezetett a szomszédos Meséskert tagóvoda nagycsoportosai számára. A kis építők bepillantást kaptak a Kassák Lajos utcai zöld irodaprojekt alakulásába, jelenlegi munkálataiba.

Kindergarten Visit Green House, Skanska Property Hungary

December 2-án megnyíltak a Green House kapui közel 60 kis szakértő előtt, akik a XIII. kerületi Meséskert tagóvoda három nagycsoportjának tagjai. Az 5-7 éves Macik, Méhecskék és Katicák a bejárásoknál előírt biztonsági mellényben és sisakban érkeztek Magyarország legzöldebb épülő irodaházának kapuihoz. A bejáratnál felállított biztonsági tükörben még utoljára ellenőrizhették felszerelésüket az építési terület melletti kilátópontra való belépés előtt.

A Skanska budapesti csapata, és a kivitelező cég (NARVA) kollégái – a fokozott biztonsági előírások betartása mellett - bekísérték a kicsiket, részletesen meséltek a folyamatban lévő munkálatokról és a munkagépekről, hangsúlyozták a biztonság és környezettudatosság fontosságát, és megválaszolták a számos érdeklődő kérdést. A gyermekek biztonságát egy külön erre a célra felállított biztonsági háló védte.

A bejárást december 9-én egy olyan közös kreatív nap követte, ahol a Skanska munkatársai és a nagycsoportosok közösen festettek, rajzoltak, és fakockákból építették meg a Green House irodaházat.