Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Sajtóközlemény
2008.12.19. 0:00 CET

„ A Skanska támogatását egyéni fejlesztésre fordítjuk”

A traumát átélt, ma már SOS Gyermekfalvak lakóinak minden nehezebb

SOS logo

Nem is sejtenénk, sokszor milyen nehéz körülmények közül kerülnek gyerekek a hazai SOS Gyermekfalvakba. – Nem véletlen, hogy a jelenleg SOS-Gyermekfalu gondozásában élő, de korábban bántalmazott, rossz szociális helyzetű gyerekek az elszenvedett traumák miatt pszichés zavarokkal küszködnek, azaz rendkívül sérülékenyek, labilisak és különösen érzékenyek a stresszre – mondja Mina Krisztina, az SOS Gyermekfalu budapesti központjának munkatársa.

Az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa ezért kiemelt figyelmet fordít a gyermekek egyéni képességeinek fejlesztésére, melyet pszichológus és pedagógus munkatársaink segítségével állítunk össze és valósítunk meg. Célunk, hogy a hátrányos szociális és pszichés körülmények közül érkező gyermekek megfelelő eredményt érjenek el testi és szellemi értelemben az akadályok leküzdésére, biztos jövőkép kialakításával

Hagyományosnak nevezhető, hogy a hazai cégek társadalmi felelősségvállalásuknak köszönhetően támogatják fejlesztő munkánkat, idén a Skanska Property Hungary Kft. ingatlanfejlesztési csoport felajánlását gyermekeink egyéni fejlesztésére fordítjuk, amiért ez alkalommal is köszönet illeti őket.

Kapcsolat