Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Sajtóközlemény
2006.05.02. 0:00 CET

Új kerület az érdeklődés középpontjában

A Népliget Center a Skanska ötödik irodaház-fejlesztése lesz Budapesten. A dinamikusan fejlődő IX. kerület sok lehetőséget rejt magában, melyek egyike, hogy a lassan túlzsúfolt „irodaház-folyosók" egy része ezen a területen terjeszkedik tovább.

A repülőtér közelsége, a kiváló tömegközlekedés, illetve az, hogy egyes belvárosi kerületeket napközben rendkívül nehéz megközelíteni autóval, mind azon fejlesztők döntésének helyességét támasztják alá, akik új irodaházaik helyszínéül ezt a kerületet választották. Több beruházás már meg is kezdődött, így csak a közeljövőben mintegy 100.000 négyzetméternyi új, A-kategóriás irodaház alakítja át a kerület arculatát.

A Népliget Center a Könyves Kálmán körúton, közvetlenül a Népliget Buszpályaudvar mellett kínál közel 27.000 négyzetméternyi bérelhető irodaterületet. Az épület műszaki jellemzői a már jól ismert Skanska-standardok. Az irodakomplexum várhatóan három fázisban kerül kivitelezésre, melyből az első épület átadását 2007. harmadik negyedévére tervezi a svéd ingatlanfejlesztő.