Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Sajtóközlemény
2012.01.03. 15:00 CET

A Skanska két új bérlőt köszönt a Népliget Centerben

A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. két új bérleti szerződést írt alá a Népliget Center irodaház A épületére. A bérlők a Buszesz Élelmiszeripari Zrt. és az Aramis Pharma Kft., a Kéri Pharma Csoport tagja.

Népliget Center, Budapest

Mindkét bérlő olyan irodaépületet keresett, ahol a jó megközelíthetőség energia-hatékony innovatív megoldásokkal és vonzó építészeti megoldásokkal párosul. A Könyves Kálmán körúti irodaház tökéletes válasz a bérlői elvárásokra.

A Buszesz Élelmiszeripari Zrt. 331 négyzetméternyi irodaterületet bérel január 9-től, míg az Aramis Pharma Kft. március 1-jén vesz birtokba 370 négyzetméternyi irodát és 15 négyzetméternyi raktárterületet.

Mint ahogy Weinhardt Csaba, a Buszesz Élelmiszeripari Zrt. vezérigazgatója az új irodaházba való költözéssel kapcsolatban elmondta: „a költözés egy fontos lépése fejlesztési stratégiánknak, amelynek részeként a közeljövőben számos további újításra is sor kerül a vállalatnál:  a menedzsmentben, a termékpalettán, a gyártásban, valamint marketing és kommunikációs stratégiánkban.”

Kéri Gábor, a Kéri Pharma Csoport alapítója, irodaválasztásuk kapcsán hangsúlyozta: „cégcsoportunknak fontos, hogy kollégáink számára motiváló munkakörnyezetet, partnereink számára pedig a magas minőség iránti elkötelezettségünket tükröző irodakörnyezetet biztosítson. A hasonlóan magas hozzáadott értékeket nyújtó Skanskában partnerre találtunk elképzeléseink megvalósításában.

A kiváló megközelíthetőség és a környezettudatos szemlélet elsődleges infrastrukturális szempontok voltak irodaválasztásunk során.

A magas minőség és a megfizethető ár olyan kombináció, amelynek eredménye a hatékonyság. Szeretnénk, ha nem csak termékportfóliónkat, hanem mindennapjainkat is ezek a jelzők illetnék.”

A Népliget Center egy modern, három épületből álló 26.000 m2 alapterületű irodakomplexum. A számos zöldépület-minősítő rendszeri kritériumnak maximálisan megfelelő irodaházat az Európai Bizottság EU GreenBuilding Programja kiemelkedő energiahatékonysága és környezetbarát jellemzői miatt ismerte el. A jelenleg rendelkezésre álló bérelhető terület 10.000 m2. További információ: www.nepligetcenter.hu