Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Sajtóközlemény
2011.09.01. 16:05 CET

Új ügyvezető a Skanska Property Hungary élén

Grzegorz Strutyński váltja Andreas Lindelöföt a Skanska Property Hungary ügyvezetői posztján.

Grzegorz Strutyński szeptember 1-jén csatlakozik a Skanska Property Hungary csapatához. A szakember ezt megelőzően hat évig a Skanska Property Poland varsói irodájában töltött be stratégiai fontosságú pozíciókat, beleértve az utóbbi három év regionális igazgatói feladatait.

A projekt menedzsment, bérbeadás és marketing terén szerzett széleskörű tapasztalata a cég piaci pozíciójának további erősítésében játszik majd kiemelkedő szerepet, míg vezetői és menedzsment képességei a csapathatékonyság és -integritás folyamatosságának zálogai.

Az új vezető mind Lengyelországban, mind a Közép- és Kelet-európai régió országaiban stratégai jelentőségű kapcsolatokat épített ki a befektetőkkel és bérlőkkel, és e széles kapcsolatrendszerrel is támogatni kívánja a Skanska magyarországi működését.

A Skanskát megelőzően a Colliers International lengyelországi bérlőképviselője volt, ahol tanácsadóként segített nemzetközi cégek közép-európai irodakeresésében.

Grzegorz Strutyński azt az Andreas Lindelöföt követi az ügyvezetői székben, aki szeptember 1-től már a Skanska Property Romániát vezeti ügyvezetőként, és a Skanska bukaresti irodapiacra való bevezetését irányítja.

Kapcsolat