Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Sajtóközlemény
2010.02.23. 0:00 CET

Támogatást küld Haitire a Skanska

Budapest, 2010. február 9. - 50.000 dolláros támogatást ajánlott fel a Haitin történt földrengés áldozatainak a Skanska. Az ENSZ-en keresztül közvetítendő felajánlást Johan Karlström, a svédországi székhelyű ingatlanfejlesztő vállalat vezérigazgatója jelentette be.

A Skanska adományozási irányelve szerint, katasztrófák és balesetek esetén a cég személyi támogatást biztosít, illetve amennyiben lehetséges munkaeszközöket és szakértői gárdát küld a helyszínre. Ha pedig erre nincs mód, akkor segélyszervezetek útján keresik a támogatási lehetőséget. Ezúton nyújtottak segítséget a 2001. szeptember 11-i new yorki terrortámadás, a Csehországot ért áradások és a Katrina hurrikán okozta katasztrófa alkalmával.

A Skanska segélyszervezeteken keresztül biztosított támogatást, a néhány évvel ezelőtti pakisztáni földrengés és a dél-kelet-ázsiai partvidéket érintő cunami esetében is.

A Skanska Magyarországon is igyekszik helyi szinten támogatni karitatív kezdeményezéseket, jótékony célokat. Az utóbbi években az SOS Gyermekfalu gyermekei számára juttattak támogatást.

További információ:

Andreas Lindelöf Ügyvezető igazgató Skanska Magyarország Ingatlan Kft, Tel.: +36-1-382 9100 E-mail: andreas....@skanska.hu

Letöltés

Kapcsolat