Ön itt van

Skanska Magyar oldalain

Oldalunkon további híreket és információt találhat a Skanska magyarországi működéséről és projektjeiről.

Ez az oldal szintén elérhető

Bezárás

Ügyfeleink

Fő célunk, hogy hosszútávú kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel, kövessük és segítsük őket növekedésük útján.

A partnereinkkel való szoros együttműködés során törekszünk arra, hogy igényeiket megismerve proaktívan segíthessük őket ötleteinkkel, testreszabott megoldási javaslatainkkal.

A Skanska számos európai és tengerentúli ország piacain való jelenléte teszi cégünket jól ismert, könnyen elérhető partnerré az ügyfeleink számára.

Magyarországi ügyfeleink olyan kisebb-nagyobb méretű hazai és nemzetközi cégek, mint a Daimler, Monsanto, Schneider Electric, Harman, Cofidis, IT Services, HBO, CIB Bank, Tata, Ericsson, Coop, MAI Insurance Group, AIM Általános Biztosító Zrt., Medicover, Diageo, Swietelsky, Prímagáz, Ernst & Young, Air France-KLM, Kraft, Hessyn és még sokan mások.

Szeretünk elébe menni a piaci trendeknek: míg más fejlesztők izgatottan várnak a változásokra, addig mi megyünk töretlenül előre. A piaci igény megvan, csak észre kell vennünk, illetve rugalmasan kell reagálnunk a vállalatok elvárásaira. 

Referenciáink

„Az Air France - KLM számára nagyon fontos a szoros kapcsolat az ügyfelekkel. Köszönhetôen a közös irodánknak, mely a Skanska elsô budapesti irodaházában, az East-West Business Centerben, a fôváros kellôs közepén található, nem is lehetnénk ügyfeleinkhez ennél közelebb...”

Leon Weerts, marketing igazgató, KLM Central and Eastern Europe  

„Az Ericsson számára fontos az egyetemek tudományos és kutatási központjának közelsége és hogy kollégáink a lehetô legmodernebb munkakörnyezetben dolgozzanak. A Skanska mindkettôt lehetôvé tette számunkra."

Staffan Pehrson, vezérigazgató, Ericsson Magyarország  

„Olyan irodát kerestünk, amely méltó arra, hogy az HBO közép-európai központja legyen. A Skanska megfelelô megoldást nyújtott számunkra a Science Parkban."

Linda Jensen, vezérigazgató, HBO Central-Europe  

„A Skanska egyszerre kínált rugalmas megoldást és modern munkahelyet közel 600 fôs cégünknek."

S.V. Mani, ügyvezetô igazgató, Tata Consultancy Services Limited    

„A Skanska dinamikus, modern munkakörnyezetet teremtett a növekvô CIB Csoport számára."

Farkas Gábor, vezérigazgató-helyettes, Vállalati Üzletág Divízió/ CIB Bank Rt.